Majoitus Oulussa

Scandic-ketjun hotellit

Scandic Oulu City

Yleistä

Hotellissa voit rentoutua saunassa, treenata kuntosalilla tai lainata kävelysauvat vastaanotosta ja tutustua Oulun keskustaan. Hotellin Torilla-ravintola kabinetteineen palvelee sekä hotellin asukkaita että kaupunkilaisia. Listalta löytyy maukkaita annoksia. Hotellissa on myös 10 kokoushuonetta, pysäköintihalli ja langaton internetyhteys kaikissa tiloissa.

Hotelli sijaitsee aivan Oulun keskustassa, Rotuaarin ostoskatujen välittömässä läheisyydessä. Keskeisen sijaintinsa ansiosta hotelli on erinomainen lähtöpiste kun vierailet Oulussa. Lähellä hotellia ovat Tori kauppahalleineen ja toripoliiseineen, Ainolan puisto sekä kaunis Pikisaaren alue. Hotellin viereisessä rakennuksessa on elokuvateatteri.

Huoneiden hinnat

 • 1hh 124€/yö

 • 2hh 144€/yö

Huonekiintiö

 • Avoin huonekiintiö, varaustilanteen mukaan

Huoneiden varaaminen

 • Huoneet varattavissa 09.11.2022 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan. Varaustunnus BOUL231122 mainittava huonevarausta tehdessä.

Yhteystiedot

Scandic Oulu Station

Yleistä

Hotelli on rauhallinen ja kodikas hengähdyspaikka Oulun keskustassa. Kätevän sijainnin ansiosta hotelli toimii mainiona tukikohtana sekä vapaa-ajasta nauttiville että kokous- ja liikematkailijoille. Modernit, hiljattain uudistetut huoneet sekä ystävällinen palvelu takaavat mukavan vierailun.

Ravintolassamme nautit maittavan illallisen ja kotoisassa pubissamme voit nautiskella päivän lehdistä tai seurata urheilua. Saunaosastolla ja uima-altaalla on mukava rentoutua pitkän päivän jälkeen.

Toimivissa kokoustiloissa järjestät erilaiset kokoukset ja tilaisuudet. Kaikissa hotellin tiloissa on maksuton langaton internetyhteys.

Hotelliin on helppo tulla ja lähteä, sillä se sijaitsee erinomaisella paikalla Oulun keskustan tuntumassa, rautatieaseman ja linja-autoaseman lähellä. Oulun monipuolinen tarjonta, kuten teatterit ja ostosmahdollisuudet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Myös kaupungin tunnusmerkit kuten kävelykatu Rotuaari, Oulun Energia Areena ja Oulu-halli ovat hotellin lähellä.

Huoneiden hinnat

  • 1hh 109€/yö

  • 2hh 129€/yö

Huonekiintiö

 • Avoin huonekiintiö, varaustilanteen mukaan

Huoneiden varaaminen

 • Huoneet varattavissa 09.11.2022 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan. Varaustunnus BOUL231122 mainittava huonevarausta tehdessä.

Yhteystiedot

SOK:n hotellit

Sokos Hotel Arina

Yleistä

Haluamme esitellä sinulle eläväisen kaupunkihotellimme Original Sokos Hotel Arinan. Hotelli seisoo paraatipaikalla seitsemän kerroksen korkeudessa, Rotuaarin Pallon kainalossa.

Haluamme, että rakastut hotelliimme niin kuin me. Rakas kotikaupunkimme Oulu on täynnä tarinoita, ja huoneuudistuksen myötä myös kaikki huoneemme saavat oman tarinansa. Miltä kuulostaa Kesäyön viipyilevä lämpö, vapaan Lohen nousu tai Tervan tuoksu? Aamupalalta ja ravintoloistamme löydät niin paikallisten tuottajien tuotteita kuin maailman keittiöiden vivahteita, ja henkilökunnallamme on aina muutama menovinkki takataskussa niitä haluaville. Haluamme että viihdyt vieraanamme, ja toivotammekin sinulle hyvää oululaista unta <3

Hotellimme on vastuullinen Green Key - sertifikaatin haltija, ja olemme sitoutuneet ottamaan ympäristön huomioon jokapäiväisessä toiminnassamme.

Huoneiden hinnat

 • 1hh 110 €/yö

 • 2hh 130 €/yö

Huonekiintiö

 • 60 huonetta per vrk

Huoneiden varaaminen

 • Huoneet varattavissa 2.11.2022 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan. Varaustunnus BKTP2022 mainittava huonevarausta tehdessä.

Yhteystiedot

Radisson Blu Oulu

Yleistä

Radisson Blu Hotel, Oulu palkittiin Suomen parhaana ylellisenä kaupunkihotellina World Luxury Hotel Awards -palkintojen vuosittaisessa äänestyksessä. Hotelli uudistettiin täysin vuoden 2020 loppupuolella, ja se tarjoaa sekä huomaavaista asiakaspalvelua että ensiluokkaiset puitteet. Tämä Oulun keskustassa sijaitseva hotellimme on lähellä kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä, ravintoloita ja ostospaikkoja. Hotelliin on myös helppo päästä, sillä se sijaitsee vain 14 km:n päässä Oulun lentoasemalta ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Oulun rautatieasemalta.

Tämä tyylikkäästi uudistettu hotelli on yhdistelmä ainutlaatuista 70-luvun suunnittelua ja moderneja yksityiskohtia, mikä tekee siitä ylellisen kohteen sekä matkailijoille että paikallisille. Uuden Panorama-kerroksen huoneet ja sviitit ihastuttavat upeilla näkymillä ja tarjoavat pääsyn Blu-oleskelutilaan. Rentoudu rauhoittavan merinäköalan äärellä nauttiessasi Super Breakfast -aamiaista Toivo-ravintolassa. Paikallinen Bistro Mesu taas tarjoilee klassisia bistroannoksia, juomia ja cocktaileja modernilla otteella. Kesäkuukausina aurinkoinen terassimme on paras paikka tavata ystäviä, nauttia auringosta ja ihailla kaunista merinäköalaa. Radisson Blu Hotel, Oulu on jo pitkään tunnettu erinomaisena tapahtumahotellina, ja sen 15 monipuolisessa kokoustilassa on mahdollista järjestää monenlaisia tyylikkäitä yritys- ja yksityistapahtumia. Voimme järjestää myös perhetapahtumia, kuten häitä.

Urheilevat vieraamme voivat kuntoilla hotellin yhteydessä sijaitsevassa Liikuntakeskus FUN Oulu Keskustassa. Liikuntakeskus on avoinna ympäri vuorokauden, ja se on vieraillemme maksuton. Jos haluat mieluummin kuntoilla ulkona, kysy vastaanotosta lenkkeilyreiteistä tai ilmaisesta pyöränvuokrauksesta. Ja kuntoilun jälkeen olet tervetullut nauttimaan aidoista suomalaisista saunoista, jotka ovat avoinna päivittäin.

Radisson Blu Hotel, Oulu on Green Key -sertifioitu hotelli. Noudatamme toiminnassamme Green Keyn tiukkoja ympäristövaatimuksia ja huolehdimme siis ympäristöstä. Kun valitset Green Key -hotellin, olet mukana edistämässä ympäristöystävällisempää ja vastuullisempaa turismia!

Huoneiden hinnat

 • 1hh 135 €/yö

 • 2hh 155 €/yö

Huonekiintiö

 • 23.-24.11.2022:100 huonetta

 • 24.-25.11.2022:150 huonetta

Huoneiden varaaminen

 • Varaustunnus Kasvatustieteen päivät 2022 mainittava huonevarausta tehdessä. Varaukset on tehtävä ennen 15.10.2022

Yhteystiedot

 • Puhelin: 020 1234 730

 • Sähköposti: sales.oulu@radissonblu.com

 • Hotellin www-sivut: https://www.radissonhotels.com/fi-fi/hotellit/radisson-blu-oulu

Muut hotellit

Lapland Hotel Oulu

Yleistä

Lapland Hotels Oulussa voit nauttia Lapin elämyksellisyydestä keskellä kaupungin sykettä. Oulun keskustassa Tuomiokirkon ja historiallisen Ainolan puiston kupeessa sijaitsevan hotellin 160 huonetta on sisustettu taidolla ja tyylillä vaativammankin matkaajan makuun. Huoneidemme design on saanut vaikutteita luonnosta ja Lapin tarinoista. Vuonna 1656 rakennettu Ynninkulma ja sen juhla- ja kokoustilat tuovat tunnelman ja tarinan lähellesi.

Lapin rauhaa vai mystiikkaa – sinä päätät.

Huoneiden hinnat

 • 1hh 134 €/yö

 • 2hh 154 €/yö

Huonekiintiö

 • 23.-24.11.2022 40 huonetta

 • 24.-25.11.2022 100 huonetta

Huoneiden varaaminen

 • Varaustunnus ALLKASVATUS

Yhteystiedot

Hotelli Lasaretti

Yleistä

Tervetuloa keitaaseen keskellä kauneinta Oulua. Lasaretti on inspiroiva taide-, kokous- ja kongressihotelli, jossa on tilaa uusille ajatuksille. Ajattomina apukeinoina parempaan ajatteluun tarjoamme kohtaamisia taiteen, luonnon ja historian kanssa. Ravintolamme antimista saat energiaa keskittyä jokaiseen ainutkertaiseen päivään.

Kaikkialla tiloissamme kävijää tervehtii puolentuhannen teoksen kokoelma modernia pohjoissuomalaista nykytaidetta maalauksista veistoksiin ja installaatioihin. Esillä on muun muassa Martti Aihan ja Reijo Hukkasen veistoksia sekä Niilo Hyttisen ja Sinikka Tuomisen maalauksia.


Yksi taideteoksista on vaihtuva: pihapiiriä ympäröivä luontomaisema. Hupisaariin kuuluvan Lasaretinsaaren kiireettömässä miljöössä ajatukset virtaavat kuin joki hotellin ikkunoiden edessä.


Paikan historiaa värittävät kiehtovat henkilötarinat legendaarisesta ylihoitajatar Naima Kurvisesta vahtimestari Nukuttaja-Näyhään. Ylihoitajatar Kurvisen tarmokkuus ruokkii tänäkin päivänä Lasaretin henkistä maaperää. Johan Näyhä puolestaan toimii esimerkkinä ennakkoluulottomalle oppimiselle ja vastuullisiin askareisiin paneutumiselle.


Mikä sinun mielesi virvoittaa ja millaisen tarinan sinä tuot mukanasi Lasarettiin?


Huoneiden hinnat

 • 1hh 130 €/yö

 • 2hh 145 €/yö

Huonekiintiö

 • 5kpl 1hh

 • 20kpl 2hh

Huoneiden varaaminen

 • Varaustunnus: ei ole erillistä tunnusta

 • Huoneiden varaaminen viimeistään 24.10.2022

Yhteystiedot